SKYGGERNES RIGE

2024-02-10
 

Min første Roman, "Skyggernes Rige" er lige udkommet via skriveforlaget og jeg er meget stolt af at kunne dele denne gyser med jer allesammen.

Introduktion af min bog

Fordyb dig i en verden af gru og rædsel. En dag gribes den aldrende kirkegårdsgraver, Peder, af følelsen af, at ingenting er, som det ser ud til at være. Kampen mod fortidens spøgelser driver ham ud på vanviddets rand, hvilket kulminerer i en episk dans med døden. Peder må således ikke blot kæmpe mod genfærdene i sit eget sind, men også mod langt stærkere kræfter, som truer med at styrte hans verden i grus. "Skyggernes Rige" er en gruopvækkende gyserroman, som indeholder hårrejsende beskrivelser af alt fra svævende gravstene til forrådnede spøgelser. Det er også en fortælling om alt fra landsbysladder og urbanisering til skyggesiderne ved at blive gammel.

Lidt om baggrunden

"Skyggernes Rige" er en gyser, der skal skræmme, men det er også en kærlighedshistorie og en fortælling, der peger fingre af nogle svære spørgsmål, uden at jeg, som forfatter, prøver at belære læseren om noget. Hvis du kan lide gys med holdning, der ikke bare graver i det ubevidste, men også prøver at skabe lidt lys i mørket, så er "Skyggernes Rige" noget for dig. Peder er en karakter, som blev meget virkelig for mig, da jeg skrev historien, og jeg håber I vil holde ligeså meget af ham, som jeg gør. Som nævnt før, skriver jeg indenfor gysergenren, men denne bog kan sagtens læses fra mange forskellige vinkler. Nogen synes det er en kærlighedshistorie med et gyseligt twist, andre ser det somen klassisk gyser, men det vil jeg lade jer afgøre.

Rigtig god læsning!


Link til steder, man kan blandt andet kan købe den: 

Saxo:

https://www.saxo.com/dk/skyggernes-rige_ebog_9788775740710

Bog og idé:

https://www.bog-ide.dk/produkt/4754073/m-r-sander-nielsen-skyggernes-rige-haeftet/3143182

Gucca: https://www.gucca.dk/skyggernes-rige-bog-p635625