Hej! Jeg er forfatter og elsker gys!

Mit navn er Mathias R. Sander-Nielsen og jeg er dybt betaget af at give mine læsere et godt gys. Jeg har skrevet i en stor del af mit liv, og har forsøgt, så godt jeg kunne at give folk noget, de måske ikke havde forventet. På godt og ondt skal et chok skabe eftertanke og selvrefleksion hos læserne og tilbyde dem mere end et hurtigt bøh! Det er i hvert fald min skrivefilosofi. Jeg skriver om ting, som fylder i mit liv, eller som jeg ikke forstår, og prøver så derefter at skabe historier, hvor jeg behandler emnerne på en måde, hvor det nok i lige så høj grad er mig selv, der "læser". Jeg prøver nemlig altid at uddanne mig så meget som overhovedet muligt i de emner, jeg beretter om, for som den gamle devise siger: "Skriv ikke om ting, du ikke ved noget om!". Jeg prøver først og fremmest at underholde mine læsere, men kan som sagt også godt lide at give folk lidt at tænke over også:-)  

Det startede for 5 år siden

For ca. 5 år siden, da jeg stadig gik i folkeskolens 8. trin, begyndte jeg på det, der blev min første "skitse" til en roman. Den var færdig efter et år, og selvom den aldrig blev udgivet, blandt andet fordi man som udgangspunkt ikke skal tro man er noget, bare fordi man har sat 33.000 ord sammen til en bog, så var det en rigtig god erfaring for mig. Jeg havde heldigvis en god skrivementor, der med en sund kritisk sans satte mig på rette kurs, og i virkeligheden lærte mig princippet om, at man primært skal fortælle sin historie til sine læsere, ikke til sig selv.  

Debut

"Skyggernes Rige" endte så med at blive den første modne frugt på mit skrivetræ, i hvert fald i en grad, hvor både min mentor og redaktør sagde god for den. Jeg er mægtig stolt af Skyggernes Rige. Det er på mange måder den historie, jeg altid har haft lyst til at skrive. Det er dog også min debut, så jeg er med på, at det er den spæde start på min karriere, og jeg har meget at lære endnu. Jeg vil glæde mig til at skræmme mine læsere igen med min nye bog, som jeg allerede er godt i gang med at skrive.

Hvad sker der nu..

Jeg skriver som sagt på en ny roman, som jeg startede på at skrive umiddelbart efter, at jeg færdiggjorde "Skyggernes Rige". Der er lagt op til en meget anderledes bog, med en tilpas kompleks historie, som jeg glæder mig til at dele med jer snarest. Jeg kan godt mærke, at jeg er modnet en del som skribent, og ordene falder mig en mere naturligt. Det er blevet lidt som at cykle, efterhånden.